El PP de Llíria obliga al Govern de Civera a reparar els camps de futbol 7 i 11 de El Canó
30/04/2018

El Grup Municipal del Partit Popular ha obligat al Govern de Manolo Civera al fet que assumisca el compromís de reparar els camps de futbol de gespa artificial 7 i 11 de El Canó, després que el ple municipal aprovara aquesta iniciativa. La moció va ser recolzada pel PP, Compromís-MOVE i la regidora no adscrita Isabel Aigües mentre que el PSOE i Llíria Puede es van abstenir.

Així ho ha assenyalat el dirigent del Grup Municipal del Partit Popular, Vicente Torner, qui va defensar la proposta. “Esta actuació ja deuria haver-se contemplat però les obres necessàries no s'han contemplat ni en el pressupost de 2016, ni el de 2017 ni tampoc en el d'enguany”, ha lamentat.

Entre els compromisos es demana la contractació de manera immediata de les proves tècniques necessàries per a iniciar el projecte tècnic de reparació o de reconstrucció dels camps de gespa artificial de El Canó i encarregar la redacció d'un projecte tècnic, tan ampli com siga necessari, per a tornar a posar en funcionament aquestes instal·lacions.

També, s'exigeix que s'habilite una partida pressupostària per a contractar les obres al més prompte possible i que els tècnics directors de les obres, una vegada fets els moviments de terra i descoberta la realitat de l'estat del subsòl, emeten un informe de les causes dels danys i la seua extensió.

El Canó, el gran oblidat

Torner ha afirmat que “és incompresible que el Govern municipal pretenga construir un camp de futbol en el complex del Prat, lloc on pretenen instal·lar el futur centre de recepció de menors, amb una inversió de 476.000 euros, mentre que dóna l'esquena als camps de futbol 7 i 11 situats en el complex esportiu de El Canó, quan hi ha una demanda manifesta perquè siguen reparats”.

D'igual manera, el dirigent popular ha recordat “les molèsties que el tancament d'estos camps està causant als 16 equips de futbol que entrenen en El Canó, ja que els ha obligat a avançar horaris el que ha ocasionat innombrables molèsties als usuaris de les instal·lacions”.

En esta línia, el dirigent popular ha advertit que “és un greu error diversificar instal·lacions esportives, ja que l'adequat és unificar-les per a aconseguir una major economia en la gestió i un manteniment de les mateixes sostenible i equilibrat” i ha recordat que “l'anterior govern del PSOE és qui va dur a terme el PGOU, en el qual es va projectar concentrar les instal·lacions esportives en El Canó”.

Cacera política

Torner ha lamentat que “portem tres anys amb unes instal·lacions tancades perquè l'únic objectiu del Govern de Manolo Civera era aconseguir, a través d'una comissió de recerca, dur a terme una cacera política per a tacar la imatge dels populars” i ha criticat que “després d'aconseguir únicament arrancar un titular de premsa, continuen tirant pilotes fora per a reparar uns camps de futbol que són necessaris per al nostre municipi”.

Finalment, el dirigent popular ha enlletgit al PSOE i Llíria Puede que “les instal·lacions de El Canó no siguen una prioritat per al seu Govern, tal com van assegurar en el ple municipal, la qual cosa evidencia que la seua gestió respon més a base d'ocurrències que a resoldre les vertaderes necessitats dels ciutadans de Llíria”.

 

 

Site developed with Drupal