El PP dóna suport per a que es sol·liciten ajudes a la millora dels polígons industrials de Llíria però critica que el Govern de Civera ho gestione “corrent”
4/04/2018

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha afirmat hui que el Grup Municipal del PP dóna suport al Consistori edetà per a que es sol·liciten ajudes per a millorar els polígons industrials de Llíria però ha criticat que el Govern de Manolo Civera ho gestione “corrent, esgotant els temps i forçant un ple extraordinari”.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació al ple extraordinari celebrat hui, la convocatòria de la qual van rebre els regidors de manera urgent d'un dia per a un altre, perquè Llíria participe en la convocatòria d'ajudes d'IVACE per als exercicis de 2018 i 2019. Així mateix, es presenten projectes per a millorar els polígons industrials de Rascanya i Laboratoris Ràdio.

La portaveu popular hi ha assenyalat que “el passat 23 de febrer es va publicar l'orde en el DOGV d'estes ajudes i el termini es va obrir el passat 5 de març fins al 6 d'abril, temps suficient perquè el Govern de Manolo Civera poguera preparar i presentar la proposta en el ple celebrat el 27 de febrer o el del 15 de març”.

“Esta forma de governar, totalment improvisada, fa que moltes comissions i plens estiguen buits de contingut mentres que per a sol·licitar ajudes han de realitzar plens extraordinaris i urgents, d'un dia a un altre, i sense tindre els expedients preparats perquè els membres de l'oposició puguen consultar-ho i resoldre dubtes”, ha lamentat.

Finalment, la dirigent popular ha demanat al Govern de Manolo Civera que “treballe més i siga més resolutiu perquè amb esta forma de governar, a colp d'improvisació i idea, posa contra les cordes els interessos dels ciutadans de Llíria que veu com les qüestions importants es queden en el calaix mentres que la coalició d'esquerres només aposta per gastar en propaganda partidista a costa dels contribuents”.

 

Site developed with Drupal