El ple de Llíria, a proposta del PP, aprova millorar i condicionar el carril bici que unix el nucli urbà i el parc de Sant Vicent
25/05/2017

El ple municipal de Llíria ha aprovat, per unanimitat dels grups polítics amb representació en el Consistori edetà, millorar i condicionar el carril bici –que inclou també via de vianants-- que unix el cas urbà i el parc natural de Sant Vicent.

 

El regidor del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Vicente Torner, que ha defés la moció, ha destacat que “enguany es complixen 20 anys de la posada en funcionament del carril bici, una data que recorda la gran acollida d'esta infraestructura i l'important avanç que ha suposat quant a la mobilitat sostenible i l'atenció del medi ambient”.

 

En este sentit, l'edil popular hi ha assenyalat que “l'actual estat d'esta via evidència el seu gran trànsit d'usuaris tant de ciclistes com de vianants, per la qual cosa és necessari dur a terme una adequació i millora per a garantir la seguretat dels seus usuaris”.

 

Torner ha recordat que “esta via ha permés acostar el valuós pulmó verd del que gaudix la nostra ciutat com és el parc natural de Sant Vicent als nostres veïns, ja que poden disfrutar del mateix sense necessitat de dependre d'un vehicle”.

 

El regidor popular ha conclòs que “l'adequació d'esta infraestructura suposarà, a més de garantir la seguretat de la mateixa amb l'aplicació de la normativa actual referida a este tipus de vies, incrementar el nombre d'usuaris gràcies a una major il·luminació, senyalització, pintura vial i adequació de rastells, entre altres”.

 

Site developed with Drupal