LLÍRIA OBRIRÀ LA SEUA WEB A LA CIUTADANIA I ALS GRUPS DEL CONSISTORI
22/11/2015

Garcia: “La web ha de ser plural i representar a tot el consistori, on estan presents tots els representants del poble”.

Segons el portaveu de Compromís-MoVe al consistori edetà, Paco Garcia Latorre, la transparència i la informació de cara al conjunt de la ciutadania ha de ser una obligació per a tota corporació local, a més d'un ser un exercici democràtic de responsabilitat i proximitat dels representants municipals.

Actualment la web municipal solament recull en les seues publicacions la posició o gestió d'una part de la corporació, minvant la pluralitat representada en el consistori.

Per a Garcia, la web ha de ser un canal obert a la ciutadania, així com un portal on els grups municipals, tant del govern com de l'oposició, puguen explicar les seues propostes, traslladar informació que puguen considerar interessant als veïns, explicar la posició política en diferents assumptes municipals, publicar les mocions proposades en els plens, enumerar els precs i preguntes emesos o altres múltiples qüestions que siguen d’interes per al conjunt de la ciutat.

Es per això, que a proposta de Compromís-Move, el Ple de l’ajuntament ha aprovat obrir el portal web de notícies de l'ajuntament de Llíria a la ciutadania, on associacions, entitats i grups ciutadans puguen donar a conèixer les seues activitats i propostes per a la Ciutat. Així com a tots els grups municipals i equip de govern, per a que tinguen accés directe a la web municipal per difondre les seues notes de premsa, explicar la posició política en diferents assumptes municipals, publicar les mocions proposades en els plens, enumerar els precs i preguntes emesos o altres múltiples qüestions o informacions d'àmbit municipal d'interès per a la Ciutat, sense cap entrebanc, amb la simple remissió al responsable de Premsa Municipal per a la seua difusió a la web al moment se li remeta.

 

Site developed with Drupal