L'Ajuntament de Llíria regularà l'ocupació temporal d'instal·lacions firals en la localitat
28/10/2017

El ple celebrat dijous passat ha aprovat per unanimitat de tota la Corporació la moció presentada pel Grup Municipal del Partit Popular perquè l'Ajuntament de Llíria regule l'ocupació temporal d'instal·lacions firals en la localitat, en concret les tradicionals fires de ‘Sant Miquel’ i la de Nadal.

Així ho ha assenyalat la regidora del Grup Municipal del Partit Popular, Asunción Subiela, que ha defés esta iniciativa. En esta línia, ha explicat que “durant l'anterior legislatura, amb el Govern del PP, es va estar treballant junt amb els tècnics municipals en un plec de prescripcions tècniques a fi de millorar les actuals fires que se celebren en el municipi” i ha afegit que “és el moment d'arreplegar el testimoni del treball realitzat i continuar amb esta labor, junt amb els tècnics municipals i la col·laboració de la resta de la forces polítiques”.

Subiela ha destacat que “amb esta regulació es pretén aconseguir que tant la fira de ‘Sant Miquel’ com la de Nadal siguen més atractives a través de més inversió en neteja, pintura i ornament de les atraccions, major innovació i seguretat de les mateixes i tarifes més econòmiques”.

De la mateixa manera, ha subratllat que “esta ferramenta permetrà facilitar la labor als tècnics municipals al regular i definir l'abast i condicions de la prestació, processos i metodologia, normativa i sistemes tècnics i recursos que hauran de regir per a la concessió, a més de donar una major transparència en la gestió”.

Finalment, l'edila del Grup Municipal del PP ha demanat que “des del departament corresponent del Consistori edetà es valore una nova ubicació que permeta ampliar i millorar l'actual fira de ‘Sant Miquel’, emmarcada dins de les festes patronals”.

 

 

Site developed with Drupal