COMPROMÍS-MOVE PROPOSA IMPLANTAR EN LLÍRIA EL SISTEMA DE LA VÍDEO ACTA
Paco Garcia: «Cal anar cap a una Administració d'avantguarda i moderna. Una Administració que minimitze els tràmits burocràtics, transparent, accessible i que s'adapte a les necessitats de les persones usuàries».
L'Administració ha evolucionat en els últims anys de manera exponencial dins del marc de les noves tecnologies. Els ajuntaments han donat un bot qualitatiu adaptant-se a la nova realitat electrònica unint tres conceptes en la gestió com són: l'eficàcia, la eficiència i la seguretat
28/01/2016

Segons la coalició «la e-Administració i la Societat de  la informació han introduït un profund canvi cultural i un canvi de paradigma en la concepció de les administracions públiques. Canvis que deuen anar aparellats a noves formes i models de gestió administrativa».

Per aquesta raó i en aquesta línia la coalició Compromís-MoVe presentarà al plenari de demà una moció per implantar el sistema de la Vídeo Acta a l'Ajuntament de Llíria. Segons el portaveu del grup municipal, Paco Garcia «cal anar cap a una Administració d'avantguarda i moderna. Una Administració que minimitze els tràmits burocràtics, transparent, accessible i que s'adapte a les necessitats de les persones usuàries».

Aquest sistema de gestió d'actes municipals permeteix la elaboració de les actes dels plenaris municipals i altres òrgans col·legiats de l'ajuntament de manera ràpida i eficient. Un sistema que permeteix tindre de manera immediata la elaboració de l'acta en format vídeo, la qual es pot reproduir i publicar immediatament, al mateix temps que elimina les llargues hores de traducció i transcripció que realitzen els funcionaris municipals , essent que l'únic que es deu emetre en papar o electrònicament són les propostes d'acord i les seues certificacions. 

 

Site developed with Drupal